luni , 8 martie 2021 3:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

Tânără din Botoşani, reţinută după ce a lovit un poliţist cu pumnul în faţă

O femeie de 30 de ani a fost reţinută după ce a lovit cu pumnul în faţă un agent de poliţie aflat în misiune, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, tânăra, care a a refuzat iniţial legitimarea, a devenit recalcitrantă în momentul în care a fost anunţată că va fi condusă la sediul Poliţiei pentru a fi audiată, potrivit nordestnews.ro.

„În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, la data de 5 iulie 2020, ar fi lovit un agent de poliţie, în timp ce acesta se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu. Tânăra de 30 de ani se afla într-un imobil la care a fost solicitată intervenţia poliţiştilor şi nu s-a supus solicitării acestora de a înmâna documentele de identitate. În momentul în care i s-a adus la cunoştinţă că urmează să fie condusă la sediul poliţiei a devenit recalcitrantă şi agresivă cu forţele de ordine, pulverizând cu spray pentru insecte înspre aceştia. În timpul imobilizării, acesta a lovit agentul de poliţie cu pumnul, în zona feţei”, a afirmat Nenişcu.

Tânăra din municipiul Botoşani va fi cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj. Ea a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentată în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Recomandări

O femeie din Austria a murit după imunizarea cu vaccinul AstraZeneca

După ce o femeie a decedat, iar o alta s-a îmbolnăvit, Austria a hotărât să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *