Pacienții de la Spitalul mobil din Lețcani vor fi evacuați

Date:

Astăzi, 13 ianuarie 2021, a început evacuarea pacienților de la Spitalul mobil de la Lețcani. Pacienții internati la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, aproximativ 16, vor fi transferati la sectia ATI de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Bolnavii din sectie de la unitatea medicală din Lețcani sunt transferati la Spitalul de Boli Infecțioase Sfinta Cuvioasa Paraschiva. La aceasta unitate există câteva zeci de locuri libere.

Spitalul mobil de la Lețcani se închide pentru o perioadă. În aceste zile se va face dezinfecție și mentenanță. Datorită faptului că unitățile medicale din Iași nu sunt aglomerate în prezent, se va face treptat dezinfecția în incinta acestora. Pentru început, dezinfecția se va face la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic CFR, următorul fiind Spitalul Clinic de Recuperare Iasi.

Acest spital ridică noi probleme pentru zecile de persoane internate în secția ATI și în cea de boli infecțioase, potrivit bzi.ro. Cei internați la unitatea medicală pentru a se vindeca de COVID-19 se pot îmbolnăvi din cauza frigului. Instalațiile de încălzire ale investiției de 13,4 milioane de euro au ajuns din nou să cedeze. Într-o perioadă în care se anunță nopți cu temperaturi scăzute, situația pare că a scăpat din nou de sub control, iar unitatea medicală nu a rezolvat nici acum problemele legate de apele uzate de la Parcul Transagropolis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani

Compania de Transport Public, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași,...

Concert extraordinar susținut de cei 3 Tenori Ieșeni la Palatul Culturii din Iași

Pe 30 mai, începând cu ora 18:30, cei 3...

Un pas mare pentru proiectul Trenului Metropolitan

Joi, 25 aprilie, a fost prezentat conceptul, traseul și...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...