luni , 25 ianuarie 2021 7:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

Poliția din Iași caută un bărbat dispărut

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea băiatului sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 13 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Iasi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată STEFAN CONSTANTIN, de 83 de ani, a plecat de la domiciliul său din mun. Iasi şi nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,75 m, păr saten, cărunt pe lateral, ochi căprui. Ca semn distinctiv, ii lipseste degetul aratator de la mana stângă.

La plecarea de la domiciliu, acesta era îmbrăcat cu pulover albastru cu romburi rosii, pantaloni de trening de culoare bleu si era încălțat cu papuci din plastic de culoare albastră. Nu purta geaca, potrivit bzi.ro.

Persoanele care pot oferi informatii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Recomandări

Urmărire pe străzile din Pașcani pentru blocarea unui șofer băut ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

Mai multe echipaje de autospeciale ale Poliției și Jandarmeriei au urmărit ieri seară un șofer …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *