joi , 28 ianuarie 2021 9:34 am
Iasi booked.net
-1°C

Pacienții de la Spitalul mobil din Lețcani vor fi evacuați

Astăzi, 13 ianuarie 2021, a început evacuarea pacienților de la Spitalul mobil de la Lețcani. Pacienții internati la secția de Anestezie și Terapie Intensivă, aproximativ 16, vor fi transferati la sectia ATI de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași.

Bolnavii din sectie de la unitatea medicală din Lețcani sunt transferati la Spitalul de Boli Infecțioase Sfinta Cuvioasa Paraschiva. La aceasta unitate există câteva zeci de locuri libere.

Spitalul mobil de la Lețcani se închide pentru o perioadă. În aceste zile se va face dezinfecție și mentenanță. Datorită faptului că unitățile medicale din Iași nu sunt aglomerate în prezent, se va face treptat dezinfecția în incinta acestora. Pentru început, dezinfecția se va face la secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic CFR, următorul fiind Spitalul Clinic de Recuperare Iasi.

Acest spital ridică noi probleme pentru zecile de persoane internate în secția ATI și în cea de boli infecțioase, potrivit bzi.ro. Cei internați la unitatea medicală pentru a se vindeca de COVID-19 se pot îmbolnăvi din cauza frigului. Instalațiile de încălzire ale investiției de 13,4 milioane de euro au ajuns din nou să cedeze. Într-o perioadă în care se anunță nopți cu temperaturi scăzute, situația pare că a scăpat din nou de sub control, iar unitatea medicală nu a rezolvat nici acum problemele legate de apele uzate de la Parcul Transagropolis.

Recomandări

Accident în Tătărași

Un accident rutier a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în Iași, pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *