joi , 28 ianuarie 2021 9:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Tentativă de omor pe o stradă din Iași

 O tentativă de omor care a avut loc pe străzile din Iaşi a dus la arestarea preventivă a unui individ.

Doi indivizi sunt cercetaţi pentru că au vrut să facă moarte de om! În urma scandalului, un bărbat a fost arestat, dar un alt ieşean a scăpat de gratii! Astfel, miercuri, 13 ianuarie 2021, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă făcută de anchetatori .

Instanţa admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. În consecinţă, ia faţă de inculpatul, cercetat pentru tentativă de omor calificat, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat”, au precizat miercuri seară magistraţii ieşeni.

De remarcat este faptul că decizia care îl priveşte pe vinovat nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Ieşeanul a intrat recent în vizorul procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, individul a fost implicat într-un scandal cât casa şi a vrut să facă moarte de om.
Autorităţile ieşene au fost anunţate despre producerea incidentului printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, potrivit bzi.ro. La faţa locului a ajuns un echipaj medical, care a transportat victima la spital. De asemenea, poliţiştii au demarat o anchetă şi au ajuns la inculpat. Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Marţi, 12 ianuarie 2021, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor calificat.

Recomandări

O fetiță din Italia a fost omorâtă de un român

Un român din localitatea italiană Cabiate (Como) a fost arestat și urmează să fie judecat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *