joi , 21 ianuarie 2021 7:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Traficanți de droguri în Iași

„Mascaţii” de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au efectuat mai multe percheziţii la suspecţi de trafic de droguri. Oamenii legii, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au descins în mai multe locuri din Iaşi şi din comuna Bârnova. Suspecţii au fost duşi la audieri în urma percheziţiilor.

Miercuri, 13 ianuarie 2021, „mascaţii” din carul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Iaşi au descins în mai multe locuri. Oamenii legii au efectuat percheziţii la suspecţi de trafic de droguri. Au fost vizate mai multe locuri din municipiul Iaşi , dar şi din comuna Bârnova.

Surse judiciare au afirmat că „mascaţii” de la BBCO Iaşi, sub coordonarea procurorilor DIICOT , îi vizează în cadrul anchetei pe doi bărbaţi. Aceleaşi surse afirmă că cei doi au fost duşi la audieri de către oamenii legii.
În urma percheziţiilor efectuate în Iaşi şi în comuna Bârnova, „mascaţii” de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au ridicat mai multe mijloace de probă, printre care şi mijloace de comunicare, potrivit bzi.ro.

Acum, urmează ca procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) să decidă ce măsură vor lua în ceea ce îi priveşte pe cei doi suspecţi. În eventualitatea în care aceştia vor fi reţinuţi pentru 24 de ore, cel mai probabil, mâine, procurorii DIICOT Iaşi vor formula o cerere de arestare preventivă pentru 24 de ore.

Recomandări

Polițiștii din Iași au săltat un cunoscut DJ

Noapte grea pentru oamenii legii din Iași. Aceştia au efectuat mai multe percheziţii domiciliare într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *