marți , 24 noiembrie 2020 8:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

Expoziție de fotografie la Palatul Culturii

Palatul Culturii din Iaşi va fi, începând de astăzi, gazda unei expoziţii de fotografie care atrage atenţia cu privire la pericolul social al bullying-ului în rândul tinerilor. Evenimentul expoziţional, intitulat „Capturi Culturale pentru Atitudini Sociale”, este organizat de către Complexul Muzeal Naţional „Moldova” Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia culturală şi de apărare a drepturilor omului „Kasta Morrely”. 

Fotografiile vor fi expuse pe Holul Central al Palatului Culturii, în perioada 21 noiembrie – 05 decembrie, evenimentul fiind parte integrantă a proiectului de tineret „Educaţia culturală, soluţie anti-bullying în rândul tinerilor”, cofinanţat de Primăria Municipiului Iaşi.

Scopul expoziţiei este acela de a exprima prin mijloace vizuale de impact necesitatea creşterii motivaţiei tinerilor de a se implica activ în activităţi importante de educaţie culturală.  Expoziţia cuprinde fotografii realizate în contextul istoric şi cultural al Municipiului Iaşi şi promovează mesajul anti-bullying prin implicare culturală. Pe lângă Complexul Muzeal Naţional „Moldova”, în cadrul proiectului este implicată şi Opera Naţională Română Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro. Activităţile proiectului cuprind o campanie de promovare a participării în activităţi culturale în rândul tinerilor cu mesaje motivaţionale anti-bullying,  seminarii interactive în şcoli, dar şi vizite de studiu în instituţii reprezentative pentru viaţa culturală a Iaşului.

Recomandări

JOY – Strategii inovatoare, recreative și antistres pentru tineret

Implementarea strategiilor inovatoare, recreative și antistres pentru tineret, la Palatul Copiilor din Iași împreună cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *