marți , 24 noiembrie 2020 7:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Reacția managerului Spitalului de Boli Infecțioase Iași, condamnat definitiv

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, care a fost condamnata vineri definitiv intr-un dosar de luare de mita, reactioneaza dupa sentinta.
Am luat act de decizia justitiei, sigur cu tristete. Cu aceeasi sinceritate voi sta la dispozitia pacientilor ca si pana acum, cu aceeasi implicare in momentele acestea de pandemie„, a transmis Carmen Dorobat.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi a fost condamnat vineri definitiv intr-un dosar de luare de mita. Practic, magistratii Curtii de Apel au pastrat condamnarea de 3 ani cu suspendare, din prima instanta, insa i-au modificat pedeapsa complementara. Daca in prima instanta medicul nu avea voie nici sa prea si nici sa detina o functie publica, acum i-a fost interzis doar sa predea intr-o institutie de invatamant, fie ea privata sau publica, timp de 5 ani.

Sotul ei, Gheorghe Dorobat, a fost condamnat si el in prima instanta, tot cu suspendare la 2 ani si 3 luni de inchisoare. Pedeapsa a fost mentinuta. La fel, nici acesta nu are voie sa predea. Lui Gheorghe Dorobat i se interzice si exercitarea unei functii publice, potrivit ziare.com.

Cei doi soti au fost condamnati pentru luare de mita, intr-un dosar trimis in judecata de DNA Iasi, in urma unui flagrant ce a avut loc la inceputul anului 2015. Carmen Dorobat a fost acuzata ca ar fi luat bani de la studenti pentru promovarea examenelor.

Recomandări

Un alt incendiu a mistuit un spital!

După tragedia de la Piatra Neamț, care a luat viețile a 12 oameni și a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *