luni , 21 iunie 2021 4:53 am
Iasi booked.net
-1°C

Vasluiancă acuzată că și-a omorât soțul: l-a lovit, apoi l-a lăsat să agonizeze până și-a dat ultima suflare

Scene sângeroase s-au derulat duminică seară într-o localitate din județul Vaslui.

O femeie în vârstă de 49 de ani este bănuită că și-a rănit soțul, pe care l-a lăsat să agonizeze până când a fost găsit de o rudă. Dar omul nu a mai putut fi salvat de medicii chemați de urgență.

Cei doi s-ar fi certat pentru că bărbatul ar fi venit acasă amețit de aburii alcoolului. Bărbatul în vârstă de 59 de ani a fost găsit de o rudă, care a sunat imediat la 112 şi a anunţat că omul este rănit şi sângerează puternic. Însă medicii nu l-au mai putut salva. Au constatat decesul şi au alertat autorităţile, arată Știrile Pro TV.

În scurt timp, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Iar soţia, care ar fi recunoscut în fața unei rude că l-ar fi atacat pe bărbat, nu s-a opus în momentul în care a fost dusă la audieri.

Rudă: „De mult zicea că îl omoară. E şi băiatul la mijloc. Se supără că bea şi el. Nu îi dădea voie să bea. Când veneam din sat, m-am întâlnit cu el, m-a luat în braţe, m-a pupat şi a venit acasă. Era oleacă băut. Câte bătăi a mâncat omul ăsta de la ea, nu are păr în cap. De ani de zile, nu de acuma.”

La aflarea cumplitei veşti, apropiaţii celor doi soţi şi-au aruncat vorbe grele şi a fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele.

Sătenii spun că între cei doi ar mai fi izbucnit certuri de-a lungul timpului pentru că bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Cei doi au împreună patru copii. În cazul în care va fi găsită vinovată, femeia riscă să stea ani buni în spatele gratiilor.

 

Sursa: Știrile Pro TV

Recomandări

O ieșeancă a dat cu mașina peste o fetiță

O femeie din Iași a scăpat de pedeapsă, după producerea unui accident rutier cu o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *