duminică , 21 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Măsuri ordine publică la concertul din Piaţa Palatului Culturii Iaşi

Mai multe echipaje de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali vor acţiona astăzi, 15 octombrie 2018, începând cu ora 17.00, în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, pentru asigurarea climatului de ordine publică necesar desfăşurării concertului prilejuit de Sărbătorile Iaşului.

În jurul scenei se va realiza o zonă de siguranță, iar mai multe patrule de jandarmi şi poliţişti vor acţiona pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, astfel încât  evenimentul artistic să se desfăşoare în cele mai bune condiții.

Totodată, de la scenă spre anumite puncte de interes, vor porni mai multe culoare de acces, necesare desfășurării evenimentului.

În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să evite implicarea în conflicte de orice natură, să respecte indicațiile forțelor de ordine, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să se solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care vin la concert însoțite de copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

Recomandări

Palatul Culturii Iaşi organizează Spectacolul caritabil „Scrisori între Pământ și Cer”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași, în calitate de partener, vă invită duminică, 21 aprilie 2019, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *