joi , 24 iunie 2021 3:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

Valoarea voucherelor de vacanță, majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei

Valoarea voucherelor de vacanță ar putea fi majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei, pentru cei ce aleg să meargă în vacanță în extrasezon, conform unei propuneri a Ministerului Turismului, care va fi discutată în perioada următoare cu industria, a anunțat ministrul de resort Bogdan Trif.

Beneficiarii pot opta să își petreacă vacanța în lunile octombrie – noiembrie și martie – aprilie, când de regulă se înregistrează un număr redus de turiști, și vor primi vouchere majorate. Măsura ar putea fi aplicată de anul viitor, a precizat ministrul, potrivit Mediafax.

Săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanții industriei turismului, iar propunerea poate fi îmbunătățită, a precizat Trif, care a adăugat că măsura distribuirii de vouchere de vacanță va fi prelungită și după 2020.

Voucherele de vacanță au eliminat 60% din turismul „la negru”, iar în 2019 numărul beneficiarilor s-a dublat față de anul precedent, a adăugat Trif. În acest an, voucherele au fost distribuite mai târziu, iar bani au primit toate instiuțiile statului, dar unele au ales să îi cheltuie în alte moduri, a precizat ministrul.

Recomandări

Școala online are același efect asupra elevilor ca vacanța de vară

Un studiu efectuat de Universitatea Goethe din Germania a afirmat că școala online are, din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *