marți , 26 octombrie 2021 3:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Festivalul luminii a atras sute de participanți, aseară în Copou ( FOTO )

Cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Luminii, iniţiată de Organizaţia Naţională „ Cercetaşii României”, s-a desfășurat aseară, în Copou. Sute de părinți și-au adus copiii care au aprins lampioane de hârtie pe care le- au lansat apoi în aer.

Evenimentul a avut ca motto „Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte”, reprezentând atât un răspuns al cercetaşilor la agitaţia vieţii de zi cu zi, cât şi o modalitate de a promova tinerele talente ieşene.

Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți.”, este mesajul lui Robert Baden Powell, fondatorul mișcării cercetășești.

Punctul culminant a fost aseară când cei mici, și nu numai, au împânzit Copoul cu gulguțe luminoase și au aprins lampioane de hârtie care s-au înălțat.

festivalul luminii3

 

Recomandări

Fosta POLICLINICĂ cu plată de pe strada Codrescu, nr. 5 va deveni GRĂDINIȚĂ

O veste bună pentru ieșenii din Copou, în special pentru părinți: fosta policlinică cu plată …

One comment

  1. Lampioanele astea poluează. De la o chestie de acest fel a luat foc o grădină zoologică in Germania, in noaptea de Anul Nou. Au ars de vii nu stiu câte animale .Au murit păsări care au venit in contact cu aceste jucării ale oamenilor. Păcat ca nu ne gandim mai departe de plăcerile, distractiile si emoțiile noastre, oricât de nobile si inaltatoaret le-am socoti. Din pacate tot ceea ce facem are consecințe. Tragice uneori.
    Vă doresc o noapte liniștită…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *