Festivalul luminii a atras sute de participanți, aseară în Copou ( FOTO )

Date:

Cea de-a 9-a ediţie a Festivalului Luminii, iniţiată de Organizaţia Naţională „ Cercetaşii României”, s-a desfășurat aseară, în Copou. Sute de părinți și-au adus copiii care au aprins lampioane de hârtie pe care le- au lansat apoi în aer.

Evenimentul a avut ca motto „Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte”, reprezentând atât un răspuns al cercetaşilor la agitaţia vieţii de zi cu zi, cât şi o modalitate de a promova tinerele talente ieşene.

Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți.”, este mesajul lui Robert Baden Powell, fondatorul mișcării cercetășești.

Punctul culminant a fost aseară când cei mici, și nu numai, au împânzit Copoul cu gulguțe luminoase și au aprins lampioane de hârtie care s-au înălțat.

festivalul luminii3

 

1 COMENTARIU

  1. Lampioanele astea poluează. De la o chestie de acest fel a luat foc o grădină zoologică in Germania, in noaptea de Anul Nou. Au ars de vii nu stiu câte animale .Au murit păsări care au venit in contact cu aceste jucării ale oamenilor. Păcat ca nu ne gandim mai departe de plăcerile, distractiile si emoțiile noastre, oricât de nobile si inaltatoaret le-am socoti. Din pacate tot ceea ce facem are consecințe. Tragice uneori.
    Vă doresc o noapte liniștită…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...