duminică , 9 mai 2021 6:42 am
Iasi booked.net
-1°C

Vaccinul antigripal instalează panică în rândul ieșenilor!

Vaccinul antigripal, un medicament extrem de căutat de ieșeni în această perioadă, nu este de găsit! Nicio farmacie nu-l mai are în stoc, iar farmaciștii nu știu când își vor putea aproviziona stocul. Zilnic, zeci de ieșeni încearcă să se scrie pe listele de așteptare, dar nimeni nu mai face comandă, pentru că medicamentul nu există în niciun depozit din România.

Panică în rândul ieșenilor. Vacinul antigripal nu este de găsit în nicio farmacie din Iași. Deși zilnic primesc solicitări pentru acest medicament, farmaciștii nu știu când îl vor primi. Angajații din farmaciile ieșene spun că este primul an în care primesc atât de multe solicitări pentru vaccinul antigripal.

Deși solicitările pentru vaccinul antigripal curg gârlă, nimeni nu știe unde s-au blocat stocurile. Situația este fără precedent și nimeni nu știe când se va remedia.

Stocurile de vaccin atigripal din farmaciile din Iași s-au epuizat. Zilnic, farmaciștii primesc zeci de solicitări pentru acest medicament. Unele farmacii nici nu mai au liste de așteptare. Angajații spun că nici nu știu ce explicații să le ofere clienților.

La Farmacia Dr. Max din Piața Unirii, solicitările pentru vaccinul antigripal curg gârlă. Angajații farmaciei spun că anul acesta au existat solicitări pentru acest vaccin mai mult ca niciodată. Nici în această farmacie nu se mai fac liste de așteptare. Sursă:bzi.ro

Recomandări

Centru de vaccinare anti-COVID-19 direct din mașină

Astăzi, 8 mai 2021, la Iași se va deschide un centru de vaccinare anti-COVID-19 direct …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *