marți , 26 octombrie 2021 10:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Trecere de pietoni periculoasă în Iași!

Una dintre trecerile de pietoni pe care oamenii se cam tem să se avânte se află în dreptul noului Palat de Justiție din Târgu Cucu. De ceva timp, o altă trecere din apropiere, cea spre Independenței, a fost desființată, iar pietonii s-au obișnuit să își facă drum prin dreptul Tribunalului. Zona nu este semaforizată deoarece, cel mai probabil, traficul s-ar bloca. Așa, este fluid cu întreruperi scurte.

Vedeți cum se circulă în zonă în doar trei minute. Oamenii nu sunt obișnuiți să aștepte să se formeze grupuri pentru a traversa, apărând unul câte unul în fața mașinilor. Șoferii trebuie să fie extrem de prudenți.

Zona este una aglomerată. Primul semafor este în intersecția de la Hotelul Hampton by Hilton, iar de multe ori coada ajunge până la această trecere, în intersecția din Târgu Cucu. În sens invers, un semafor apare la intersecția cu bulevardul Independenței.

Strada este largă, iar unii pietoni simt că încurcă traficul, așa că o iau la fugă pe trecere. Conducătorii auto, pe de altă parte, sunt nevoiți să încalce parțial o regulă. Nu așteaptă până traversează toată lumea deoarece fluxul este aproape continuu minute întregi. Se asigură și pornesc pe lângă pietoni. Sursă: ziaruldeiasi.ro

Recomandări

Lacul Techirghiol a devenit roz

Pătura vegetală care a acoperit lacul Techirghiol nu reprezintă un pericol și nu este rezultatul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *