duminică , 9 mai 2021 8:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Tânăr afacerist din Iași – brand celebru în România!

Compania Misavan din Voinești, județul Iași, a devenit un brand celebru în toată România și înregistrează vânzări în valoare de 16 milioane de euro, iar afacerea crește puternic în perioada pandemiei de Coronavirus. Tânărul antreprenor Ionel Ciprian Otea a pus bazele afacerii încă din timpul studenției, iar în 20 de ani a ajuns la 300 de angajați și cu o poziție de lider pe piața de specialitate din România. Începută ca o afacere de comerț pentru produse de menaj în casa părinților, Misavan a fost transformat într-unul din cei mai importanți producători de detergenți, săpunuri și alte produse de curățenie din țară, recunoscut în Uniunea Europeană.

Ionel Ciprian Otea este un tânăr antreprenor din Iași care a creat Misavan, un brand devenit celebru în toată România pentru detergenții, produsele de curățenie și dezinfectanții produși în fabrica din localitatea Voinești, județul Iași. Ajuns la vârsta de 44 de ani, Ionel Ciprian Otea a început drumul în afaceri încă din timpul studenției, atunci când avea nevoie de venituri suplimentare și nu era angajat de nimeni, după cum povestește chiar acesta.

Misavan a fost înființată de Ciprian Ionel Otea în casa părinților și s-a transformat într-o adevărată fabrică care vinde produse de 16 milioane de euro. Tânărul antreprenor explică faptul că investiția inițială financiară nu a fost una mare, însă efortul depus la început a fost unul uriaș.

Grupul de firme Misavan produce și comercializează săpunuri, detergenți și produse de întreținere. SC Misavan Trading SRL, cea mai importantă firmă din grup, a fost înființată în 2010, în vreme ce Misavan SRL a fost înființată în 2000. În acționariatul firmelor din grupul Misavan este și soția lui Ionel Ciprian Otea. Acesta explică faptul că se axează aproape exclusiv pe piața internă, având în vedere faptul că este un teren cunoscut.

Materia primă folosită în fabrica din Voinești provine în mare parte de la anumite fabrici din România unde mai sunt angajate alte 1.200 de persoane. Când vine vorba despre produse specializate, cum ar fi aditivi de parfumare sau alți ingredienți speciali, aceștia sunt aduși din piața externă. Sursă:bzi.ro

 

Recomandări

Misiune dificilă pentru SMURD pe aeroportul din Iași

Misiune externă SMURD, pentru salvarea unui tânăr cu arsuri. Ieri, aeronava SMURD Cessna Citation V, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *