vineri , 3 decembrie 2021 11:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Unde se vor afla în misiune jandarmii ieșeni în acest weekend

Jandarmii vor participa, în acest sfârșit de săptămână, la o serie de misiuni de asigurare a ordinii publice, la manifestări cu public numeros desfășurate în Iași. 

În perioada 17-19 mai 2019, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor desfăşura activităţi de asigurare a ordinii la o serie de manifestări organizate în spaţiul public şi la care participă un număr mare de persoane.

Evenimentele la care se va asigura ordinea publică urmează să se desfășoare atât în municipiul Iași, cât și în alte localități din județ.

La toate manifestările publice, jandarmii ieșeni vor acționa pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, care pot afecta buna desfășurare a acestora, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, vor interveni în vederea luării măsurilor legale, transmit, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași.

De asemenea, pentru evitarea  incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, recomandăm persoanelor care participă la manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte și să aibă un comportament decent, iar în caz de nevoie să solicite imediat intervenţia forţelor de ordine.

Astfel, echipajele de jandarmii ieșeni se vor afla în misiune la:

  • Rock N Iași Open Air 2019 – manifestare cultural-artistică care se va desfășura în perioada 17-19.05.2019 în parcarea Casei de Cultură a Studenților Iași;
  • Enduro Ranch – eveniment sportiv necompetitiv ce va avea loc, duminică, 19 mai a.c. în satul Pietrărie, com. Bârnova, jud. Iași;
  • Noaptea Muzeelor – zona Palatului Culturii din Iași și Muzeului Municipal din Pașcani, în data de 18-19 mai 2019.

 Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

 

Recomandări

O mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din ţară

Joi și vineri, o mie de jandarmi sunt aşteptaţi la centrele de transfuzie sanguină din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *