marți , 26 octombrie 2021 9:06 pm
Iasi booked.net
-1°C

Autoritățile prezente la protestul taximetriștilor! Mihai Chirica: „Voi da ordin Poliției Locale și începem filtrele!” (VIDEO)

Protest de amploare, astăzi, în Iași. Timp de două ore, taximetriștii și-au blocat activitatea pentru a-și striga nemulțumirile. La fața locului au fost prezente și autoritățile locale, care au luat cuvântul și au promis respectarea legii. 

La fața locului a fost prezent și edilul local. Mihai Chirica a stat de vorbă cu protestatarii și i-a asigurat de respectarea legii, la nivel local.

„E bine că s-a dat cadru legal care interzice în mod explicit și cu aplicare de sancțiuni. În momentul de față, Poliția Locală, Poliția Municipală și toate organele Ministerului de Interne au cadru legal. Legea a devenit aplicabilă de ieri. Voi da ordin Poliției Locale și începem filtrele. Vom încerca să-i descoperim, nu pentru că ne interesează omul în sine. Nu omul e problema noastră. Ne interesează ca activitatea să fie reglementată”, a declarat Mihai Chirica.

„Noi nu avem o problemă cu Primăria, ci cu instituțiile statului care trebuie să acționeze conform legii. Noi putem dovedi la orice oră, că în Iași există un număr consistent de pirați, iar această piraterie poate fi oprită cu sprijinul autorităților. Tot astăzi vom circula cu aceste mașini pirat și o să ne plimbăm gratis. Eu consider că această activitate de piraterie pe raza municipiului Iași, trebuie să înceteze. Rugămintea mea este aceea ca toți șefii de instituții, să acționeze de îndată pentru că această piraterie nu aduce niciun fel de beneficii. Ne dorim ca legea să fie respectată, pentru că, unde-i lege nu-i tocmeală”, a declarat Mircea Manolache.

De asemenea, prefectul Marian Șerbescu a fost prezent la protest, unde a ținut și un discurs.

„Cu siguranță voi veghea la respectarea strictă legii care este în vigoare de joi. Pentru solicitările dumneavoastră, vă invit să constituiți o delegație din 4, 5 persoane cu care să discut la mine în birou, unde să-mi prezentați materialul și solicitările”, a declarat Marian Șerbescu. VIDEO

 

 

 

 

Recomandări

Maraton de vaccinare în şase spitale militare din ţară, printre care și la Iași

Ministerul Apărării Naţionale organizează, luni şi marţi, cu prilejul Zilei Armatei României, un maraton de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *