luni , 23 noiembrie 2020 4:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un tânăr ieşean este dublu campion național de judo!

La doar 19 ani, Cosmin Bucătaru (categoria de greutate 81 kilograme), pregătit de antrenoarea Ioana Babiuc la CS Politehnica-CSS „Unirea” Iaşi, reuşea acum câteva săptămâni să cucerească medalia de bronz la Campionatele Naţionale pentru seniori. El concurase atunci la cea mai populată categorie din toată competiţia masculină, ghinionul său fiind că din chiar primul tur a trebuit să se confrunte cu viitorul campion naţional! A pierdut însă rezonabil şi a mers în recalificări, unde a câştigat toate meciurile susţinute pentru a ajunge la medalia de bronz.

 

^

Rezultatul de la seniori l-a propulsat în postura de principal favorit la Campionatele Naţionale Under 21, desfăşurate la Poiana Braşov, iar Cosmin şi-a respectat din plin statutul şi a cucerit medalia de aur. Talentatul ieşean a participat şi în întrecerea pe echipe, dar pentru LPS CSS Bihorul Oradea, şi a îmbrăcat şi la finalul acestui concurs tricoul de campion naţional.

 

Menţionăm că la Naţionalele Under 21 (juniori I) s-au prezentat şi juniorii II Robert Bălan (66 kg) şi Valentin Simion (73 kg), dar ei au fost prea cruzi pentru această competiţie şi n-au reuşit să treacă de recalificări. Sursă:ziarulevenimentul.ro

 

 

 

 

reclama adnow

Recomandări

Ieșean arestat pentru 30 de zile !

Un ieşean a fost arestat după ce a încălcat un ordin al poliţiei de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *