joi , 2 iulie 2020 3:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

UAIC a eliminat toate probele scrise la admiterea din acest an

La admiterea din acest an au fost eliminate toate probele scrise, iar probele orale se vor susține online, prin intermediul platformelor audio-video.

La unele facultăți ale UAIC au fost aprobate modificări ale condițiilor de admitere. Spre exemplu, pentru admiterea la studii de licență, Facultatea de Drept a renunțat la testul scris, acesta fiind înlocuit de media anilor de studii din liceu.

Candidații care vor opta pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport nu vor mai susține probă sportivă și vor fi admiși pe baza unei medii în care ponderea examenului de Bacalaureat este de 75%. Și Facultatea de Informatică a renunțat la testul scris, urmând să facă admiterea de baza unei medii în care nota la Matematică sau Informatică din cadrul examenului de Bacalaureat va conta în proporție de 75%. De asemenea, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Teologie Ortodoxă precum și Facultatea de Teologie Romano-Catolică au renunțat la probele specifice, admiterea realizându-se doar pe baza rezultatelor obținute la examenul de Bacalaureat.

Admiterea la studii de master se va face, la toate cele 15 facultăți ale UAIC, pe baza unei medii în care examenul de licență va conta în proporție de 60%, iar nota la prezentarea CV-ului și/sau a scrisorii de intenție sau interviul, susținute online, va avea o pondere de 40%.

loading...

Recomandări

Un băiat din Iași și-a omorât doi vecini de bloc, mamă și fiu, ca să facă rost de bani pentru droguri. Ieri, a primit închisoare pe viață

Închisoare pe viață. Aceasta este pedeapsa pe care, ieri, judecătorii Tribunalului Iași au stabilit-o pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *