miercuri , 22 septembrie 2021 3:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Trei persone din Pașcani, Miroslovești și Tătăruși date în urmărire de Poliție

Trei tineri sunt dați în urmărire generală de către polițiști, pentru care au fost deja condamnați. Aceștia se sustrag executării pedepsei cu închisoarea.

Teodor Andrei Oprea , în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul în Pașcani. A  fost condamnat cu măsura internării într-un centru educativ pe o perioadă de un an, pentru comitere infracțiunii de furt calificat. Semnalmente: 1,70 înălțime, ochi căprui, 70 kg, păr șaten, informează newspascani.com

Adi Tinei, în vârstă de 25 de ani, născut în Pașcani, cu domiciliul în Miroslovești, pe numele lui este un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru lovire, vătămare corporală sau din culpă. Este condamnat la 180 de zile de închisoare cu executare. Semnalmente:1,75m, atletic, ten măsliniu, păr negru, ochi negri.

Ionuț Mirel Todirică, în vârstă de 32 de ani, din  sat Vâlcica, comuna Tătăruși. Este condamnat pentru infracțiuni la regimul circulației, având de executat o pedeapsă de 320 de zile închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Acesta a fost oprit de un echipaj de Poliție în timp ce conducea un autoturism marca Renault pe raza satului Vâlcica, comuna Tătăruși având permisul de conducere suspendat și plăcuțele de înmatriculare expirate. Semnalmente:1,75m, atletic, ochi căprui, fața ovala,păr șaten, tuns scurt.

Cine poate da relații despre cele trei persoane poate suna la 112 sau să anunțe cel mai apropiat post de Poliție. De la stânga la dreapta, îi puteți identifica în poze, în ordinea descrierii.

Recomandări

Buletin informativ din data de 13.09.2021

În perioada 10-12 septembrie 2021, polițiștii locali au întreprins activități de distribuire fly-ere pentru informarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *