marți , 7 iulie 2020 4:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

Contract de lucrări pentru construirea unei grădinițe noi, cu fonduri europene, în Bucium

În cursul zilei de astăzi, 8 mai, primarul Mihai Chirica a semnat contractul de lucrări de construire a unei noi grădinițe în zona Bucium. Lucrările vor fi executate de firma Alconf SRL Iași contra unei sume de 3.958.608,48 lei, fără TVA (4.710.744,09 lei, cu TVA).

Lucrările sunt finanțate cu fonduri europene prin Programul Operațional Regional – Axa 4.4 „Creșterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă”. Contractul de finanțare europeană a fost semnat de primarul Mihai Chirica pe 28 aprilie.

Valoarea totală a proiectului este de 5.963.205,99 lei (circa 1,24 milioane euro), iar durata de implementare de 36 de luni, din care 30 de luni reprezintă durata de execuţie a lucrărilor.

Grădiniţa cu program prelungit din cartierul Bucium va fi un corp de clădire P+E, cu o suprafaţă construită desfăşurată de 1.645 metri pătrați. Lucrările vor consta în construirea şi echiparea grădiniţei cu nouă grupe la program prelungit, adică 180 de locuri pentru copii, la care se va adăuga construirea şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

loading...

Recomandări

30 iunie – primul termen de plată pentru principalele impozite și taxe locale

La 30 iunie 2020 este scadența primului termen de plată pentru principalele impozite și taxe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *