marți , 27 octombrie 2020 1:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Teroare în Moțca: Bărbați, femei și copii atacați în propria casă cu bâte și topoare de o gașcă de romi ( VIDEO)

Momente de coșmar ieri noapte în satul Boureni din comuna Moțca pentru un grup de adulți și copii care luau masa în curtea locuinței lor, în timp ce participau la o aniversare.

Un grup de romi înarmați cu bâte și topoare au intrat peste ei în curte. Iulian Nica, proprietarul casei, cel care acum trei zile a împlinit 33 de ani, spune că nu a avut nici un conflict cu agresorii, potrivit newspascani.com

Grupul de romi a rupt o placă dintr-un gard de beton, au forțat porțile din fier forjat și au intrat în curtea casei. Pe imaginile filmate se poate vedea cum atacatorii forțau intrarea pe proprietatea oamenilor.

Cei care se aflau în curte au încercat să se ascundă. Șapte copii minori au fost băgați în baie, în timp ce părinții lor au blocat ușile ca agresorii să nu intre. O parte din cei care nu au intrat în casă s-au ascuns prin grădină.

Romii au lovit tot ce le-a ieșit în cale. Cu bâtele și topoarele au distrus geamuri, mesele unde mâncau cei care se aflau în curte.

Femeile și copiii romilor care au năvălit în curte au aruncat cu pietre în victime și geamurile casei. Doi bărbați au fost loviți la cap și brațe. Un autoturism a suferit pagube. Scandalagii au plecat într-un final.

Recomandări

Clanurile de romi au pus stăpânire pe un oraş din Anglia şi s-au luat la bătaie

Mai multe clanuri de romi din Sheffield s-au încăierat, spre disperarea locuitorilor oraşului. Localnicii se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *