joi , 25 februarie 2021 9:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Sfârșit de școală online: bilanțul rezultatelor

Primul semestru se apropie de final, iar elevii au studiat mai mult on-line decat in salile de clasa. Elevii din mediul urban, implicit cei de la liceele de elita au fost avantajati dupa ce au studiat in prealabil informatica.

Din data de 8 februarie elevii din invatamantul preuniversitar vor reveni in banci. Prezenta in emisiunea „Scoala si Sanatate”, Liliana Romaniuc a vorbit despre reacomodarea elevilor cu scoala offline si dificultatea profesorilor de a relua anumite notiuni predate in mediul online.

Avem zeci de mii de copii care nu au participat la activitati de educatie de un an de zile. Chiar ministrul educatiei spunea zilele trecute ca avem undeva la aproape 600 de mii de copii care fie nu au beneficiat, nu au avut echipamentele de protectie, cel putin in prima a participa la activitatile educationale. Fie in localitatile in care ei locuiesc, nu a existat conexiune corespunzatoare la internet„, a declarat prof. Liliana Romaniuc- expert in educatie.

Specialistul in educatie afirma ca este extrem de important ca scoala sa inceapa cat mai repede atat pentru copiii de gradinita cât si pentru elevii din ciclul primar, conform telem.ro. Cei mai afectati de scoala on-line  sunt elevii din anii terminali pe  care ii asteapta atat examenul de Evaluare Nationala cat si Bacalaureatul.

Recomandări

Au fost publicate testele de antrenament pentru BAC și Evaluarea Națională

Teste „de antrenament” pentru Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat au fost publicate luni pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *