vineri , 30 octombrie 2020 11:02 pm
Iasi booked.net
-1°C

Se prelungește traseul CTP Iași – Dancu. Mijloacele de transport în comun vor circula până la Rusenii Noi

Traseul de transport public de la Iași până la Dancu, comuna Holboca, ar urma să fie prelungit. Autobuzele CTP Iași vor circula până la Rusenii Noi, solicitarea venind din partea Primăriei comunei Holboca.

Veste importantă pentru locuitorii din comuna Holboca, de la marginea municipiului Iași. În perioada următoare se va trece la prelungirea unui traseu al Companiei de Transport Public (CTP) Iași pe traseul Iași- Dancu. Primăria comunei Holboca a cerut prelungirea traseului până în localitatea Rusenii Noi. Locuitorii din zonă au trimis numeroase adrese către autoritatea locală prin care au cerut prelungirea traseului respectiv.

Traseul CTP Iași- Dancu se va prelungi până la Rusenii Noi, decizia urmând a fi luată de Consiliul Local la ultima ședință de plen din actualul mandat. Traseul luat în calcul cuprinde satul Holboca, Orzeni, Rusenii Vechi și Rusenii Noi. Primăria comunei Holboca a motivat decizia ca urmare a solicitărilor venite de la oamenii din zonă care vor să ajungă la serviciu în municipiul Iași.

La nivelul UAT Holboca nu există organizat serviciul de transport pentru realizarea transportului public local de persoane, implicit, nu există un operator care să aibă contract încheiat cu autoritatea administrației publice a comunei Holboca, în scopul efectuării serviciului de transport public. Interesul comunității este prioritar, iar dezvoltarea intercomunitară a transportului public de persoane vizează satisfacerea cât mai completă a cerințelor utilizatorilor transportului public.”, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

Recomandări

Trasee CTP deviate datorită lucrărilor

Circulația mijloacelor de transport pe traseele 3a și 20 va fi modificată, începând din 26 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *