vineri , 23 octombrie 2020 2:03 am
Iasi booked.net
-1°C

Mirela Vaida, pusă la zid, după premiul pentru telenovela ”Vulpița și Viorel”: ”Se datorează unor analfabeți!”

Mirela Vaida s-a numărat printre premianții “Galei Oameni de succes”, iar cu acest prilej a împărtășit bucuria cu fanii ei, pe Instagram. A primit numai felicitări, dar, totuși, cineva a tras-o de urechi, spunând că premiul este luat pe spatele Vulpiței și al lui Viorel.

Cea de-a patra ediţie a galei a avut loc marți, 22 septembrie, la Lagoo Events Snagov. Acolo, au fost recunoscute meritele unor personalități din diferite domenii de activitate, televiziune, sport, medicină, muzică sau business. Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune. În ultima jumătate de an, Vaida a fost protagonista telenovelei Viorel și Vulpița, de pe Acces Direct, în care soții Stegaru din Blăgești ajunseseră, de la sărăcie, mari vedete.

Am fost inclusă de către Revista Capital în “Top 100 femei de succes” ediția 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorată să mă aflu în acest top, alături de personalități feminine din România, care au făcut, în domeniul lor de activitate, performanță!! Dincolo de ceea ce se vede, în spatele rezultatelor stau o muncă și o determinare uriașă, alături de o echipă care nu are voie să obosească niciodată!! Pentru că doar așa poți rezista emisiunilor în direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas aproape!! Mulțumesc, Revista Capital! Vă îmbrățisez!”, a scris Mirela Vaida pe Insta în urmă cu 4 zile.

Mirela Vaida a luat premiul pentru cea mai populară prezentatoare de televiziune

Fanii Mirelei Vaida s-au grăbit să o felicite pe prezentatoarea de la Antena 1 după ce vedeta a făcut anunțul: ”Onorată de acest premiu!. Mulțumesc din suflet I Succes, Gala “Oameni de Succes”, ediția IV. Mulțumesc publicului pentru tot! Vă îmbrățișez!” ”Felicitări” i-au scris fanii ei. Dar unul dintre ei avea s-o pună la zid. ”Premiul se datorează unor analfabeți care au făcut audiență…deci trebuie donat familiei de ologofreni, iar pentru tine 👏👏 că știi să ieși din diferite situații”, a fost replica justă a unui internaut.

Viorel și Vulpița au ”dispărut„ din platoul Mirelei Vaida

Vulpița și Viorel aveau să părăsească emisiunea Acces Direct, în urmă cu aproape o lună. Anunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida. ”Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!” a spus Mirela Vaida.

Serialul “Vulpița și soțul ei”, de la Acces Direct, a fost catalogat de Dorina Rusu, membru CNA, drept “un spectacol al degradării umane”.

Recomandări

Vulpița e însărcinată! Ce nume au ales pentru copil

Mirela Vaida și emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Acces Direct, nu scapă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *