luni , 29 noiembrie 2021 3:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Raed Arafat, noi precizări despre măsurile din perioada sărbătorilor: “Nu s-a luat în considerare un lockdown total. Noi nu amenințăm populația”

Secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, a vorbit, marți seară, la B1 TV, despre măsurile din perioada sărbătorilor, care ar trebui respectate de toată lumea.

La noi nu s-a luat în considerare un lockdown total, rămân însă în vigoare măsurile care sunt acum. Există reguli care se respectă, pe lângă măsurile locale, cu acele carantinări pe care le luăm, iar rezultatele sunt foarte bune.

Noi nu amenințăm populația. Eu consider că dacă se respectă aceste măsuri, putem preveni răspândirea. Știm foarte bine că mese festive de Anul Nou nu pot fi organizate. Dacă cineva organizează acasă, nu avem cum să verificăm. Dacă vorbim de cabane închiriate, acestea, din câte știu, intră sub incidența legii. Nu e amenințare, e constatare. Aceasta este legea. Dacă nu se vor respecta măsurile și se vor întâlni, vom avea o creștere după Anul Nou. Putem avea niște sărbători altfel, nu restrictive.”, a spus Raed Arafat.

Recomandări

­­­­­­Municipalitatea a început decorarea orașului pentru Sărbătorile de Iarnă

Primăria Municipiului Iași a început să facă amenajările specifice Sărbătorilor de Iarnă. Aprinderea iluminatului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *