Dezvăluiri care te lasă mut de uimire despre abuzuri sexuale din interiorul a două fundaţii ieşene

Date:

Atenţie, acest material conţine cuvinte ofensatoare şi scene grafice care ilustrează forme de abuz sexual, abuz psihologic şi acte de tortură. O fată dezbrăcată stă pe podea sprijinindu-se pe coate şi pe genunchi. Plânge. În jurul ei sunt aproximativ zece fete şi un bărbat care o biciuieşte cu insulte: „curvă!”, „cârpă!”, „zdreanţă!”, „jigodie!”, „trădătoare!”.

Individul le comandă să se uite în vaginul tinerei dezbrăcate şi fetele se conformează. Şi după ce fetele au împresurat-o pe fata dezgolită, una dintre ele strigă: „Scuipaţi-o, că asta merită!”, iar fetele, din nou, se conformează. Scena se petrece la sediul comun al Fundaţiilor Eurodemos şi Kasta Morrely din Iaşi, aflate amândouă sub comanda aceleiaşi persoane, Morel Bolea. Mulţi ani mai târziu, una dintre tinerele din acea cameră îşi aminteşte ziua respectivă ca printre cele mai oribile din viaţa ei. „Ne-a chemat pe rând să vedem că e neagră toată, că e distrusă pentru că s-a futut o vară întreagă”, spune Diana*. „Nu ştiam la ce să ne uităm, trebuia să ne imaginăm. M-a oripilat, pentru că puteam să fiu eu în locul ei”.

Motivul acestei pedepse este o călătorie pe un vapor. Fata umilită a fost pe un iaht unde erau mai mulţi bărbaţi, iar aşa ceva este de netolerat în curtea lui Morel Bolea. Ce sunt asociaţiile Kasta Morrely şi Eurodemos din Iaşi? Kasta se prezintă ca fiind un fel de agenţie de modă, a doua este o organizaţie pentru implicarea tinerilor în proiecte civice.

Amândouă sunt conduse de acelaşi bărbat şi de fetele pe care el le controlează. Persoanele de sex masculin nu au ce căuta în nucleul celor două asociaţii. Liderul organizaţiilor este Morel Bolea. Are aproximativ 60 de ani, datele despre el sunt incerte, iar în subordine are în jur de 15-20 de fete şi femei, unele abia adolescente, altele trecute de 40 de ani. Cel mai important eveniment pe care-l organizează este Fashion Week Iaşi. O prezentare de modă la care participă sute de oameni, designeri, manechine, politicieni, ocazional Casa Regală şi, conform site-ului lor, au sponsori precum Ford, Gerovital şi Betty Ice. În trecut, evenimentul a fost realizat în colaborare cu Fashion TV şi Bucharest Fashion Week, ambele deţinute de interlopul Nicu Gheară.

Nu oricine poate să facă parte din aceste organizaţii, potrivit ziaruldeiasi.ro.O regulă esenţială este ca tinerele să fie virgine. În caz contrar, înseamnă că fata este „murdară, deformată, infestată de viruşi şi sortită eşecului”. Un alt criteriu, nu la fel de important, dar dezirabil e ca nou-venita să facă parte dintr-o familie destrămată, în care părinţii sunt divorţaţi sau unul dintre ei este decedat şi cu o situaţie materială precară. În acest fel, Morel Bolea poate să ia rolul tatălui salvator şi protector.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...