luni , 18 octombrie 2021 8:21 am
Iasi booked.net
-1°C

Primăria IAȘI continuă demersurile pentru CONSTRUIREA unei săli de SPORT la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” din Păcurari

În cadrul programului municipal de modernizare a facilităților sportive ale unităților școlare, continuăm lucrările de construire a unei săli de sport la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Păcurari. Lucrările au început în luna aprilie și vor dura cel mult un an, în cadrul unui contract cu SC Prima Construct SRL în valoare de 2.277.640,37 lei, suma fiind asigurată de la bugetul local.
Elevii de la Școala „Ion Creangă” vor beneficia și de un nou teren de sport, amenajat la Corpul B – Școala Primară „Petru Poni”, în cadrul unui program amplu care include 21 de terenuri de sport.
Planul nostru este de a construi noi săli de sport și la Școala Gimnazială „Titu Maiorescu”, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță”, Școala Gimnazială „George Coșbuc” și Colegiul „Vasile Alecsandri”. Documentațiile aferente sunt în diverse stadii, iar în anii următori vom găsi și fondurile necesare pentru aceste investiții.

Recomandări

Primăria Municipiului IAȘI va cumpăra 90.000 de tone de CĂRBUNE energetic

Primăria Municipiului Iași reia licitația pentru achiziția de cărbune energetic necesar funcționării sistemului centralizat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *