Peste o SUTĂ de invitați vor participa la cea de-a IX-a ediție a Festivalului INTERNAȚIONAL de Literatură și Traducere IAȘI – FILIT

Date:

În perioada 20-24 octombrie 2021 are loc cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT. Anul acesta, festivalul reunește scriitori, traducători, jurnaliști, manageri culturali, critici literari și artiști, din țară și din străinătate.

Publicul îi va cunoaște mai bine pe invitații din Portugalia, Croația, Franța, Germania, Țările de Jos, Elveția, Belgia, Statele Unite ale Americii, Republica Moldova și România, care vor fi în centrul evenimentelor literare timp de 5 zile.

Printre invitații FILIT se numără și José Luís Peixoto, Norris von Schirach, Miroslav Kirin, Nada Topić, Pascal Janovjak, Goran Čolakhodžić, Jean Marc Turine, Ana Blandiana, Mihaela Miroiu, Svetlana Cârstean, Dan Coman, Radu Vancu etc. Lista completă a celor peste o sută de invitați se găsește pe site-ul www.filit-iași.ro, iar programul festivalului va fi publicat în curând. Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT este un proiect finanțat de Consiliul Județean Iași prin Muzeul Național al Literaturii Române Iași. T

oate întâlnirile cu publicul programate în acest an se vor supune legislației în vigoare privind organizarea de evenimente în timp de pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Piața Producătorilor LOCALI din Zona Metropolitană IAȘI (1 – 2 octombrie)

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI)...

Parlamentul a votat creșterea SALARIILOR primarilor și președinților de CJ

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, în calitate de...

Îi cunoașteți? Acești doi TINERI implicaţi într-un caz de tâlhărie sunt căutați de poliţiştii IEȘENI

Îi cunoașteți? Acești doi tineri implicaţi într-un caz de...

Pasajul SOCOLA urmează să intre în REABILITARE

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local...