miercuri , 12 august 2020 11:08 pm
Iasi booked.net
-1°C

Portofel returnat de un jandarm înainte ca posesoarea să-și dea seama că l-a pierdut

În ziua de 15 ianuarie a.c. în jurul orei 12.00, un jandarm aflat în timpul liber a găsit un portofel în parcarea unui magazin din orașul Târgu Frumos. Portofelul era jos, în jurul acestuia nefiind alte persoane.

În prezența unui martor jandarmul a ridicat portofelul, iar pe baza actului de identitate aflat în interior s-a deplasat spre domiciliul persoanei care îl pierduse, aflat undeva în apropiere.

Pe lângă actul de identitate, în portofel se găseau mai multe carduri, o chitanță de amanet, un lănțișor de aur de 3,56 grame, dar și  suma de 321 lei.

Ajuns la domiciliul persoanei care pierduse portofelul, jandarmul s-a întâlnit la intrarea în scară chiar cu doamna în cauză, care se pregătea să intre în imobil.

După ce și-a declinat identitatea, jandarmul a întrebat persoana cum se numește, iar după aflarea numelui, a întrebat dacă are portofelul asupra sa.

Femeia a fost surprinsă de întrebare, a răspuns că are portofelul, dar când l-a căutat în geantă a observat că îi lipsește.

După efectuarea unei scurte verificări, jandarmul a predat portofelul, cu tot ce conținea acesta, persoanei care îl pierduse.

Recomandări

Jandarm găsit fără viață la Barajul Vidraru

 Un jandarm în vârstă de 45 de ani a fost găsit mort, împușcat în cap, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *