marți , 20 octombrie 2020 6:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

Percheziții la clanurile interlope din țară

37 de percheziții au loc joi dimineață la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman. Unul dintre suspecți a încercat să fugă, iar polițiștii au tras un foc de armă. Potrivit informațiilor Digi24.ro, descinderile au loc la clanul „Sadoveanu”, care i-ar fi amenințat pe membrii unui clan din Roșiorii de Vede.

„Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice”, precizează Poliția Română.

În timpul perchezițiilor, anchetatorii au găsit mai multe arme albe și un pistol. Acestea vor fi ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Recomandări

Permise de conducere false la Iași!

Percheziţii la Iaşi, în cazul permiselor de conducere false. Peste 40 de percheziţii au avut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *