duminică , 24 ianuarie 2021 7:47 pm
Iasi booked.net
-1°C

Workshop: Sportul ieșean încotro?

Sâmbătă, 19 septembrie 2020, începând cu ora 11.00 pe Terasa Magic Pizza din Tudor Vladimirescu are loc workshop-ul cu tema: „Sportul ieșean, încotro?”

La acest eveniment ce are ca scop principal analiza situației sportului ieșean la momentul actual si lansarea în spațiul public a unui semnal de alarmă asupra unui lucru deosebit de important pentru sănătatea si evoluția umană, pornind de la celebra expresie latină “Mens Sana In Corpore Sano”.

Invitații sunt reprezentanți ai lumii sportive, oameni care au facut performanță În acest domeniu, formatori ai celor ce au ales sportul și pentru care sportul a fost ratiunea lor de a trăi: Adrian Kerezsy, Narcis Pohoață, Cornel Ghenea, Vlăduț Simionescu, Beatrice Abalașei, Adi Cotan, Prof. Leonida Antohi, Marian Moldovan, Vasile Manole, Viorel Hudac, Ilie Gheorghică, Ștefan „Bimbi” Rotarescu, Manu Onofrei, Mihai Constantin, Ciprian Paraschiv, Vasile Mitvichi, Constantin Adăscăliței, Sorin Iacoban, Radu Zafir și doctor Ana Maria Zlăvog.

Așteptările mele personale sunt ca discuțiile să fie pe cât de aprinse pe cât de interesante, că așa este în sport uneori, Ovidiu Minea și Paul Costaș vor fi moderatorii acestei întâlniri.

Eu, Dan Ștefan Cojocaru, organizatorul acestui workshop, cunoscut fiind atât în Iași cât si în țară ca un mare fan al sportului, indiferent sub ce formă este practicat, mi-am propus ca în fiecare an să aibă loc o astfel de întâlnire cu toți cei care conștientizează cât de esențială este activitatea fizică în dezvoltarea psiho-emoțională a fiecarui individ!

Cu speranța că dând startul unei dezbateri ce îmi doresc a fi prezentă în viața noastră de cetățeni responsabili, vom găsi colaborare si solutii la factorii de decizie, vă invit să susțineți prin atitudine civică, SPORTUL!

Întregul eveniment va fi transmis Live pe Pagina de Facebook!

 

Recomandări

Slujba de pomenire a Maicii Alexandra – Principesa Ileana a României săvârșită la Ateneul Național din Iași

Joi, 21 ianuarie 2021, la Capela Artiștilor din cadrul Ateneului Național din Iași, s-a săvârșit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *