sâmbătă , 4 iulie 2020 2:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Pedeapsă record pentru atacatorul de la mall Brăila. Marius Parfenie, condamnat la 30 de ani de închisoare

Marius Valentin Parfenie, tânărul care, în urmă cu un an, a înjunghiat un bărbat, apoi a spulberat cu maşina nouă persoane, două pe şoseaua de centură şi şapte în faţa intrării principale de la mall Brăila, a primit o pedeapsă record. 

Teroarea semănată de Marius Valentin Parfenie, în ziua de 11 noiembrie 2018, când, în zece minute a făcut nu mai puţin de zece victime, nu a rămas nepedepsită, informează observator.ro.

Magistraţii Tribunalului Brăila au aplicat o pedeapsă record, fără precedent, de 30 de ani închisoare, pentru infracţiuni de tentativă de omor. Practic, atacatorul de la Mall, care a acţionat ca un adevărat terorist, fiind decis să omoare câţi mai mulţi oameni, după cum a spus chiar el, a primit o condamnare care se dă în mod normal pentru omor calificat.

Totuşi, inculpatul a comis un cumul de infracţiuni, adică mai multe tentative de omor, plus tâlhărie, conducere sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului, tulburarea ordinii şi liniştii publice. Judecătorul a avut în vedere toate faptele comise şi modul în care a procedat tânărul în cauză, astfel că a decis în conformitate cu prevederile legale.

La şedinţa din cadrul Tribunalului Brăila, din data de 3 decembrie, s-au aplicat condamnări pentru fiecare faptă comisă de inculpatul Parfenie, evident cele mai mari pedepse pentru infracţiunile de tentativă de omor (20-12-10 ani închisoare), în urma contopirii pedepselor ajungându-se la peste 33 de ani închisoare.

loading...

Recomandări

Marina Zafiu, singura elevă din Brăila care a obținut media 10 la Bacalaureat: ”Îmi doresc să devin profesor!”

Marina Zafiu este singura elevă cu 10 la examenul de Bacalaureat susţinut anul acesta de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *