sâmbătă , 4 iulie 2020 3:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mama copilului mort în bazinul cu fecale, filmată cum dansează pe manele la nici o lună după ce și-a îngropat fiul (VIDEO)

La mai puțin de o lună după ce și-a găsit fiul mort într-un bazin cu fecale, mama băiețelului Iulian Bițică, din Pecineaga, apare într-un video care a stârnit furia locuitorilor din zonă, se arată într-un articol publicat de Replica de Constanța. 

Conform replicadeconstanta, femeia a fost surprinsă dansând în discotecă pe manele, iar cel care a făcut filmarea spune că înregistrarea este făcută săptămâna trecută.Filmarea a fost postată pe Facebook, iar mai multe persoane confirmă că au văzut-o pe femeie în discotecă sâmbăta trecută, excluzând varianta ca imaginile să fie mai vechi. Mai mult, femeia are la gât doliu, după cum se poate observa în imagini. Înregistrarea a stârnit revolta oamenilor din zonă, care au condamnat gestul femeii, în comementariile postate, mai arată sursa citată: ”Care mamă?! Asta-i mamă? Nu o mai numiți așa, vă rog frumos. Mamă e o icoană pentru copilul ei, ceea ce, asta nu e”.

Reamintim că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, la începutul lunii noiembrie, cu privire la dispariția lui Iulian Alexandru Bițică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele verificări se stabilise faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din fața locuinței, unde se afla la joacă. Au fost desfășurate activități de căutare de către polițiști din cadrul I.P.J. Constanta, împreună cu câinele de urmă al Serviciului Criminalistic. Trupul micuțului a fost găsit câteva zile mai târziu de doi paznici, care l-au observat plutind într-un bazin cu fecale.

loading...

Recomandări

Copilul dispărut joi în Marea Neagră, a fost scos astăzi la mal

Un copil de 13 ani, dispărut joi în Marea Neagră, a fost găsit, duminică, înecat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *