luni , 18 octombrie 2021 10:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Noi rute pentru finalul anului, de pe Aeroportul Iași

Sunt anunțate noi rute pentru finalul acestui an și pentru luna martie de pe Aeroportul din Iași. Din luna decembrie a acestui an, călătorii vor putea ajunge de la Iași la Madrid cu Wizz Air și la Dublin cu Blue Air. De pe data de 2 decembrie, în zilele de joi și duminică, curta Iași – MADRID (și retur) va fi operată de Wizz Air. Aeronava va decola de pe Aeroportul Iași la ora 06:10 și va ajunge la Madrid la ora 09:10.

Pentru zborul retur, decolarea dinspre noua destinație este programată la ora 09:45, avionul Wizz Air urmând să sosească la Iași la ora locală 14:35. Madrid este a doua destinație din Spania, operată pe Aeroportul Iași, de către compania Wizz Air, în prezent fiind realizate zboruri permanente și spre Barcelona.

De pe data de 19 decembrie 2019, cursa Iași – DUBLIN (și retur) va fi realizată de Blue Air în zilele de miercuri și duminică, inclusiv vineri, din data de 22 iunie 2022. Din luna martie a anului 2022, persoanele vor putea ajunge la Paris, Barcelona, Köln, Bruxelles și Roma cu Blue Air.

Recomandări

Discuții pentru introducerea unor noi curse de pe aeroportul din Iași

Aeroportul Internațional Iași continuă demersurile de creștere a numărului de rute ce vor lega orașul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *