luni , 18 octombrie 2021 10:34 am
Iasi booked.net
-1°C

Carmen TĂNASE REFUZĂ să se VACCINEZE: ”Eu am DREPTUL să INTRU ORIUNDE VREAU EU”

Carmen Tănase şi-a spus întotdeauna punctul de vedere, fără nicio reţinere. Recent, celebra actriţă a dezvăluit faptul că nu doreşte să se vaccineze şi nici să se testeze, iar nimeni nu o poate obliga să facă acest lucru. Mai mult, în urmă cu câteva luni, vedeta a refuzat să participe la filmările care o obligă să se vaccineze.

Actriţa nu a ascuns niciodată părerea pe care o are despre virusul care a făcut ravagii pe întreaga planetă. Mai mult, în cadrul unui interviu, Carmen Tănase a dezvăluitz că știe destul de mulți artiști care deşi au schema de vaccinare completă şi au ajuns în stare gravă la spital, iar acest lucru o face să îşi menţină părerea pe care a avut-o încă de la început despre această situaţie.

Întrebată ce o să facă dacă nu o să i se permită accesul în anumite locaţii pentru că nu este vaccinată, actriţa Carmen Tănase a explicat:

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Recomandări

Când este cazul să îți faci un test rapid Covid

Toți cei care au cel puțin un simptom asociat cu virusul Covid-19 ar trebui sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *