Mănuși, măști și flacoane cu dezinfectanți distribuite către cabinetele medicale ale școlilor și grădinițelor din Municipiul Iași

Date:

Edilul Iașului, Mihai Chirica, continuă informarea privind sutiația cazurilor de gripă de la noi din județ, precum și măsurile de combatere a acestui fenomen. 

Așa cum am promis, continui informarea cu privire la măsurile de combatere a gripei. În primul rând, în municipiul Iași nu avem constatat niciun virus gripal în afara virusurilor cunoscute, comune acestui sezon.

Începând de marți, 28.01.2020, până astăzi, au fost împărțite cantitățile de materiale sanitare la toate cele 90 de cabinete medicale (300 cutii mănuși, 300 cutii măști și 300 flacoane dezinfectanți).

Vă mai informez că, în urmă triajului medical zilnic, de ieri și de astăzi, desfășurat de cadrele medicale școlare, au fost identificate cazuri de gripă la Grădinița P.P. Nr. 6 din Str.Nicoriță Nr. 3. Împreună cu Direcția de Sănătate Publică Iași am inițiat aici un protocol de dezinfecție începând de astăzi, 31 ianuarie 2020, iar până luni grădinița va fi închisă. Alte cazuri la nivelul școlilor și grădinițelor nu au fost înregistrate.
Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale implicate în acest proces atât din rețeaua școlară a municipiului Iași, cât și celor din cadrul Direcției de Sănătate Publică Iași.„, transmite primarul Iașului, Mihai chirica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

PNL Neamț: ”Solicităm DEMITEREA șefului DRDP IAȘI”

Șefii PSD Neamț, Ionel Arsene, Adrian Niță și Daniel...

Peste 300 de amenzi și 32 de permise de conducere REȚINUTE marți de polițiștii IEȘENI

Poliţiştii ieşeni au intervenit marți la peste 100 de...

O persoană a rămas încarcerată după un accident rutier în localitatea Vama

Accident rutier pe raza localității Vama, județul Suceava. Intervin...