vineri , 21 ianuarie 2022 4:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mănuși, măști și flacoane cu dezinfectanți distribuite către cabinetele medicale ale școlilor și grădinițelor din Municipiul Iași

Edilul Iașului, Mihai Chirica, continuă informarea privind sutiația cazurilor de gripă de la noi din județ, precum și măsurile de combatere a acestui fenomen. 

Așa cum am promis, continui informarea cu privire la măsurile de combatere a gripei. În primul rând, în municipiul Iași nu avem constatat niciun virus gripal în afara virusurilor cunoscute, comune acestui sezon.

Începând de marți, 28.01.2020, până astăzi, au fost împărțite cantitățile de materiale sanitare la toate cele 90 de cabinete medicale (300 cutii mănuși, 300 cutii măști și 300 flacoane dezinfectanți).

Vă mai informez că, în urmă triajului medical zilnic, de ieri și de astăzi, desfășurat de cadrele medicale școlare, au fost identificate cazuri de gripă la Grădinița P.P. Nr. 6 din Str.Nicoriță Nr. 3. Împreună cu Direcția de Sănătate Publică Iași am inițiat aici un protocol de dezinfecție începând de astăzi, 31 ianuarie 2020, iar până luni grădinița va fi închisă. Alte cazuri la nivelul școlilor și grădinițelor nu au fost înregistrate.
Vreau să mulțumesc tuturor cadrelor medicale implicate în acest proces atât din rețeaua școlară a municipiului Iași, cât și celor din cadrul Direcției de Sănătate Publică Iași.„, transmite primarul Iașului, Mihai chirica.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *