vineri , 28 februarie 2020 5:36 pm
Iasi booked.net
-1°C

Mâine, intrarea liberă la spectacolul „Autorul“, piesa câştigătoare a lunii ianuarie în cadrul proiectului LECTURI³  

Piesa câştigătoare a lunii ianuarie în cadrul proiectului LECTURI³ organizat de Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri“ a fost desemnată ca fiind spectacolul „Autorul“, un text de Radu Herjeu.

Spectacolul-lectură pe acest text este montat de regizorul Ovidiu Lazăr şi va putea fi vizionat duminică, de la ora 19, la Teatru³, intrarea fiind liberă, în limita locurilor disponibile.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Constantin Puşcaşu, Călin Chirilă, Petronela Grigorescu, Radu Homiceanu, Haruna Condurache, Georgeta Burdujan, Ovidiu Lazăr, spaţiul sonor fiind oferit de Bogdan Ionescu şi Radu Grăjdeanu. Radu Herjeu este jurnalist, autor al unor volume de poezii şi teatru.

Piesa „Autorul“ a fost nominalizată la Concursul Naţional de Dramaturgie organizat de Ministerul Culturii în anul 2005. Proiectul LECTURI³ a fost demarat în luna noiembrie de Teatrul Naţional ieşean în parteneriat cu Muzeul Naţional al Literaturii Române şi „Alecart“. Următoarea piesă care a întrunit criteriile juriului este „Gertrude“ de Radu F. Alexandru.

Ea va fi montată de Doru Aftanasiu, actor al Teatrului Naţional Iaşi, iar spectacolul-lectură pe acest text va fi jucat pe 24 februarie, de la ora 19, la Teatru³.

Recomandări

Nu se mai termină tragediile pe șosele! Patru tineri au murit într-un Logan strivit de TIR (VIDEO)

Patru tineri au murit pe loc, după ce maşina în care se aflau, un Logan, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *