Ieșenii sunt păcăliți de o firmă de telefonie mobilă!

Date:

Tot mai multe reclamații au fost înregistrate pe numele Orange România. O clientă acuză compania că a forțat-o să plătească un abonament de care nici măcar nu știa. Ieșeanca susține că i-au folosit datele personale din perioada când nu era căsătorită. Reprezentanții Orange nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere, potrivit bzi.ro.

În 2016, femeia a deschis două abonamente la Orange, unul dintre telefoane fiind folosit de mama acesteia. Între timp, s-a căsătorit și a luat numele soțului. Facturile erau plătite lună de lună, până în luna septembrie 2020. Nemulțumită de serviciile Orange, clienta s-a dus la reprezentanța companiei pe strada A. Panu, pentru a rezilia contractul. Consultantul de la ghișeu i-a transmis că se poate rezolva, numai că trebuie să plătească trei facturi. Crina P. i-a trasmis că are numai două abonamente, moment în care angajatul Orange a ridicat din umeri.

Reprezentanții Orange ar fi apelat la o șmecherie ca să scape basma curată. În 2018, al treilea abonament era pe numele de fată al reclamantei, semn că serviciul a fost băgat pe gât în baza datelor personale din 2016. Cei de la Orange nu știau că femeia s-a căsătorit.

Văzând că femeia se ține tare și că vrea să găsească responsabilii, Orange a notificat-o să plătească imediat facturile, chiar înainte de data scadentă.

Conform ultimelor date financiare întregistrate de Orange România SA, în 2019 a declarat o cifră de afaceri de 5,8 miliarde lei, adică 1,2 miliarde de euro. Profitul a atins nivelul de 384,6 milioane lei, în timp ce datoriile au urcat la 3,3 milioane lei. În companie sunt prezenți 2.472 angajați. În cursul zilei de ieri, Grupul Orange România a publicat cifrele financiare pentru al treilea trimestru. Astfel, s-au înregistrat încasări de 273,1 milioane euro, cu 2,1 la sută mai puțin față de aceeași perioadă a anului trecut. Scăderea este cauzată de pandemia de COVID-19. În principal, au scăzut vânzările de echipamente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Descoperă Tramvaiul Iepurilă în ediția aniversară de 10 ani

Compania de Transport Public, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași,...

Concert extraordinar susținut de cei 3 Tenori Ieșeni la Palatul Culturii din Iași

Pe 30 mai, începând cu ora 18:30, cei 3...

Un pas mare pentru proiectul Trenului Metropolitan

Joi, 25 aprilie, a fost prezentat conceptul, traseul și...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...