luni , 23 noiembrie 2020 6:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ieșenii pot primi mai ușor pensia acasă

În această perioadă în care România este lovită de pandemia COVID-19, conducerea Poștei Române a lansat un proiect menit să-i sprijine pe locuitorii județului Iași. Astfel, Regionala de Poștă Iași a emis o scrisoare deschisă ieșenilor prin care arată faptul că în scopul protejării vârstnicilor, poștașii pot veni acasă cu pensia în loc ca oamenii să fie nevoiți să se deplaseze la bancomat sau la ghișeele bancare.

Scrisoare deschisă adresată persoanelor de vârsta a treia, cea mai vulnerabilă categorie în fața virusului SARS-COV-2. Regionala de Poștă Iași a arătat că în plină luptă cu virusul, vârstnicii din Iași ar trebui să se protejeze, iar în acest sens instituția a lansat și un proiect menit să vină în sprijinul acestei categorii a populației.
Poșta Română a emis o scrisoare prin care arată că în aceste condiții este mai sigur ca pensiile să ajungă la beneficiari decât prin sistem bancar sau la bancomat. Pentru a-i proteja pe cei de vârsta a treia, poștașii sunt gata să ajungă la ușa ieșenilor cu pensiile acestora. Radu Ursanu, directorul Regionalei de Poștă Iași, a prezentat și toate detaliile în acest sens.

^

Conducerea Sucursalei de la Iași a menționat faptul că poștașii vor ajunge la ușile ieșenilor chiar la început de lună. Pentru a nu mai fi nevoiți să ajungă la ghișee sau bancomate, ieșenii pot avea două opțiuni. Una ține de completarea cererii și aducerea acesteia personal la sediul Casei de Pensii Iași. O altă variantă este aceea de a trimite solicitarea prin poștă la adresa strada Anastasie Panu, nr.17-19, Bloc Ghica- Vodă 2A-2B Iași. Sursă:bzi.ro

reclama adnow

Recomandări

Piața livrărilor la domiciliu din Iași a explodat în pandemie

Piața livrărilor la domiciliu din Iași s-a dezvoltat de la debutul pandemiei de COVID-19 până …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *