luni , 21 septembrie 2020 7:05 am
Iasi booked.net
-1°C

Hoții s-au învățat să detoneze bancomate. Un nou caz

Un bancomat a fost detonat la Tulucești, în Galați, iar tâlharii au dispărut cu banii. Nu se știe încă suma exactă sustrasă din bancomat.

Poliţiştii din Galaţi au demarat o amplă anchetă după ce persoane necunoscute care nu au fost prinse până acum au detonat un bancomat la intrarea unui magazin din localitatea Tuluceşti, furând o sumă de bani.

”La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galaţi a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tuluceşti, judeţul Galaţi, bancomatul, aparţinând unei unităţi bancare, din incinta unei societăţi comerciale, prezintă urme de distrugere. Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagraţiei, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani”, a anunţat marţi dimineaţă Poliţia.

Săptămâna trecută, persoane care nu au fost prinse au încercat să sustragă bani dintr-un ATM, de la Lieşti, tot în Galați, însă atunci nu au reuşit.

Potrivit IPJ Galaţi, vineri, în jurul orei 4.00, Secţia 3 Poliţie Rurală Lieşti a fost sesizată prin 112 de către un angajat de la o agenţie bancară din comuna Lieşti, cu privire la faptul că a fost declanşată alarma din interiorul agenţiei.

Recomandări

Percheziții la clanurile interlope din țară

37 de percheziții au loc joi dimineață la clanuri interlope din București, Ilfov și Teleorman. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *