vineri , 25 septembrie 2020 12:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

A fost numit noul director executiv al DSP Iași

Vasile Cepoi este noul director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iași. Acestuia i-a expirat mandatul la șefia Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Potrivit BZI, Vasile Cepoi a fost numit președinte al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate prin decizia Primului-Ministru. Are 66 de ani, a dat concurs la DSP Iași în urmă cu mai mulți ani și s-a suspendat din funcție. Acum, la expirarea mandatului, el a revenit pe postul lui.

De-a lungul anilor, a ocupat funcții importante în conducerea sănătății ieșene, a fost chiar și ministru al Sănătății, consilier al premierului Victor Ponta sau președintele Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.

Vasile Cepoi a fost numit şef al DSP în 2009, iar la începutul lui 2012 a fost desemnat secretar de stat în MS. În luna mai a aceluiaşi an medicul a fost numit chiar la conducerea MS de unde şi-a dat demisia câteva luni mai târziu.

Recomandări

Nici nu au început cursurile, că deja avem un caz de COVID la o școală ieșeană. O profesoară de la Liceul Agricol “Vasile Adamachi” este infectată

Profesoara de la Liceul Agricol “Vasile Adamachi” s-ar fi testat în cursul zilei de joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *