joi , 28 mai 2020 2:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Gripa închide o clasă întreagă în Iași

In plina isterie a coronavirusului, banalul virus gripal face ravagii pe masura. In timp ce peste 9.000 de romani sunt izolati la domiciliu din cauza virusului chinezesc, peste 6.300 de elevi sunt tinuti acasa din cauza virusului gripal. 46 de scoli din toata tara noastra au fost inchise sau doar partial deschise.

In judetul Iasi, o  clasa intreaga si-a suspendat cursurile, iar 26 de scolari de la unitatea de invatamant „Titu Maiorescu” au stat acasa astazi. Cursurile se suspenda daca intr-o clasa sunt cel putin trei copii diagnosticati cu gripa, relatează telem.ro.

Fiecare unitate de invatamant are obligatia de a-i verifica si tria pe scolari inainte ca acestia sa intre la ore. Daca prezinta o stare febrila, elevul este trimis acasa. In plus, toate unitatile de invatamant au primit recomandarea de a organiza programul „Scoala Altfel” in interiorul gradinitelor sau scolilor, pentru ca evita contactul minorilor cu persoane din exterior, o masura preventiva pentru ca virusul gripal sau virozele de sezon sa nu se extinda.

loading...

Recomandări

Postura UAIC Iași: Examenul de Bacalaureat – examenul unei națiuni

Tabloul măsurilor de prevenție sub semnul căruia stă această perioadă, cu restricționarea anumitor drepturi care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *