marți , 10 decembrie 2019 2:07 am
Iasi booked.net
-1°C

Două măicuțe “aghezmuite” l-au descoperit pe «Sfântul» de la Poliția Locală în Vaslui (VIDEO)

Două femei îmbrăcate în straie bisericești, care păreau a fi în stare de ebrietate, au făcut un scandal monstru, duminică după-amiaza, în centrul municipiului Vaslui.

Cele douã mãicute, care veneau de la mãnãstirea Ghighiu din judetul Prahova, cu destinatia mãnãstirea Hadâmbu din judetul Iasi, au scuipat si blestemat pe aproape toti vasluienii care le-au iesit în cale, din cauza …unei pisici care a preacurvit.

“Eu am crescut în mãnãstirea Ghighiu, unde nu se face preacurvie, de mine a avut grijã mãicuta Pavelina. Orasul ãsta e plin de hoti si de curve”, tipa una dintre femei, în gura mare. Mãicutele au fost abordate de un politist local, în zona Casei de Culturã, însã dupã douã blesteme si o înjurãturã, acesta si-a dat seama cã nu poate face fatã de unul singur, asa cã a chemat întãriri. O patrulã mobilã a Politiei Locale le-a abordat din nou pe cele douã femei, lângã fostul magazin Central. Oamenii legii au întâmpinat mari probleme în a le legitima pe mãicute si asta din cauza celei mai în vârstã, care îl vedea pe Necuratu’ în toate persoanele din jur. “Mãicuta, Doamne si Stãpânul vietii mele, rugãciune! Lasã oamenii ãstia în pace! Lasã-l pe Sfântul Mina în pace! Sfântul Mina scrie buletinul”, i-a spus cealaltã femeie mãicutei, în timp ce-i bãtea o cruce micã, pe umãr, “Sfântului” de la Localã, relatează vremeanoua.ro.

Deseori vãzutã ca o solutie la tumultul si stresul generate de societate, viata la mãnãstire poate tulbura la fel de usor mintile oamenilor, când la tot pasul începi sã vezi draci, ceaune cu smoalã si ispite. Un bun exemplu în acest sens este ce s-a întâmplat ieri, în centrul Vasluiului, cu douã femei care se pare cã tranzitau orasul. Târând dupã ele trei geamantane si câteva genti, acestea s-au asezat la umbrã, pe scãrile de la fostul sediu al Marfin Bank, pentru a-si trage sufletul. Dupã ce s-au odihnit, de nicãieri, cele douã femei au început sã tipe si sã înjure lumea din jur, prevestind un mare rãzboi care se va abate asupra tãrii noastre. “Sã stiti si voi cã pãrintele Arsenie Boca a condamnat si hotia si prostia si vrãjitoria. Sã dea Dumnezeu rãzboi, sã luãm tara înapoi, sã nu mai vindem pe unul si pe altul. Biserica nu e bunã, dar hotia vã tine de foame” – tipa una dintre femei, în timp ce vasluienii de la blocul din apropiere priveau spectacolul, de la balcoane.

Recomandări

Vaslui: Elvis zis “Orez”, tânărul fugar care a bătut o patrulă de poliţişti, s-a predat. El se ascundea de 4 zile

Elvis C., tânărul în vârstă de 25 de ani, din Murgeni, care a bătut o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *