luni , 16 decembrie 2019 1:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Un tânăr a fost găsit mort, într-un șant, după ce fusese căutat trei zile

Un tânăr de 31 de ani, din Cluj, a fost găsit fără suflare, într-un șanț, pe un drum agricol din Florești. Bărbatul a pierdut legătura cu familia joi, în momentul în care și-a sunat iubita și i-a spus că a terminat programul la muncă.

De atunci, nimeni nu a mai știut nimic de el.

Duminică dimineața, cadavrul lui Florin a fost găsit într-un șanț, la marginea unui drum din Florești, folosit pentru circulația căruțelor.

“Un echipaj de pompieri a scos corpul unui bărbat de circa 30 de ani, căzut într-un șanț situat pe marginea unui teren viran din localitatea Florești. Bărbatul prezenta semen cadaverice evidente și se pare că se afla căzut de câteva zile în șanțul adânc de circa 1,5 metri.”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au declarat că nu sunt suspiciuni de crimă. Cadavrul avea doar câteva escoriații la nivelul cotului, produse prin cădere. Asupra sa au fost găsite atât acte, cât și bani.

Nu se ia în calcul nici sinuciderea. Bărbatul nu avea tendințe suicidare, însă era cunoscut ca o persoană cu probleme cu alcoolul, după cum scrie presa locală.

Recomandări

Sală de sport construită cu 2 mil. lei, reparată după cinci ani cu 6 milioane de lei, la Cluj

O sală de sport din Cluj-Napoca, aparținând Colegiului Național „George Coșbuc” și construită în 2014 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *