marți , 18 mai 2021 3:47 am
Iasi booked.net
-1°C

De unde sunt cei doi români decedaţi după furtuna din Grecia

Cele două persoane, femeia şi copilul ei de opt ani, care au decedat în timpul furtunii din Halkidiki, Grecia, sunt din Cluj-Napoca, la fel ca şi bărbatul rănit, care este tatăl copilului, au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, surse judiciare.

Teodor Meleşcanu, Ministrul de Externe, a anunţat că tatăl din familia celor doi români decedaţi în Grecia în urma unei furtuni violente va fi externat vineri din spital. Oficialul din Guvern a spus că vor fi eliberate certificate de deces pentru a putea fi repatriate corpurile mamei şi copilului.

Au fost mai multe solicitări vreo 20 de apeluri care erau interesaţi să vadă familia. Familia a fost informată şi ţine legătura cu consulul nostru acolo. Cea mai importantă veste este că, în cursul zilei de astăzi (vineri-n.red.), tatăl va fi externat din spital. În prezent, Consulatul ţine legătura cu familia din România pentru îndeplinirea diferitelor formalităţi, respectiv certificatul de deces cu compania de asigurare la care aveau asigurare familia respectivă. Pentru moment nu avem alte informaţii în legătură cu români care ar fi putut să aibă probleme în acest moment„, a declarat, vineri, la RomâniaTV, ministrul de Externe.

Recomandări

Un medicament împotriva coronavirusului va fi testat în Grecia

Grecia este prima țară din Uniunea Europeană care participă împreună cu Israelul la studiile clinice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *