marți , 19 ianuarie 2021 1:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

De astăzi se redeschide activitatea bazelor sportive de la Ciric

Primarul Mihai Chirica a convocat ieri, 1 iulie 2020, la Palatul Roznovanu, o nouă ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași destinată luării unor măsuri de prevenire a răspândirii pandemiei COVID-19 în Municipiul Iași, dar și de reluare treptată a activităților socio-economice în condițiile stării de alertă instituite la nivel național
Măsuri luate ieri, 1 iulie, de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași:
Art. 1. Începând cu data de 2 iulie 2020 se închide activitatea Grădiniței „Prințesa Anastasia” cu sediul în șoseaua Nicolina nr. 177, până la data la care Direcția de Sănătate Publică Iași se va pronunța.
Art. 2. (a) Începând cu data de 2 iulie 2020 se redeschide activitatea bazelor sportive: Ciric – terenuri de fotbal, terenuri de tenis, terenuri multifuncționale, Baza Tineretului, Stadionul Tepro și pista de alergare a stadionului ”Emil Alexandrescu” (doar pentru antrenamentul atleților din cluburi profesioniste).
(b) Activitatea în bazele sportive se va desfășura cu respectarea condițiilor din Ordinul nr. 619 / 12.06.2020 pentru aprobarea regulamentelor privind condițiile necesar a fi respectate pentru accesul în bazele sportive, în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, pentru practicarea sporturilor de echipă în aer liber de către sportivii de performanță, pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, în vederea desfășurării de către sportivii profesioniști, sportivii de performanță și/sau legitimați a activităților de pregătire fizică organizate în spații închise, respectiv desfășurării activităților de pregătire fizică în săli de fitness și aerobic, emis de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.
Art. 3. Începând cu data de 5 iulie 2020 se redeschide activitatea Târgului de Animale Mici și Păsări și a Talciocului, cu asigurarea măsurilor de protecție și de prevenire a răspândirii coronavirusului (circuite de intrare/ieșire, măsurarea temperaturii, măsuri de distanțare socială, purtarea de către vânzători a măștilor și mănușilor de protecție). Târgul de Animale Mici și Păsări și Talciocul vor funcționa doar în cursul zilelor de duminică.
Art. 4. Personalul SC Compania de Transport Public SA Iași care deservește cele 45 de puncte de verificare a temperaturii, instituite în baza Hotărârii nr. 16 din 15.05.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași, își va desfășura activitatea în mijloacele de transport public.
Art. 5. Verificarea de către echipaje ale Poliției Municipiului Iași și Poliției Locale Iași a respectării de către persoanele care utilizează mijloacele de transport public local a măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv purtarea de măști și mănuși de protecție.
Art. 6. Echipamentele pentru Centrele de Educație Online rămân la dispoziția unităților școlare pe perioada stării de alertă, inclusiv pentru organizarea activității noului an școlar.

Recomandări

Veşti proaste pentru românii care vor să meargă în Marea Britanie: Şi test negativ, şi izolare 10 zile

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile britanice au anunțat noi măsuri privind condițiile de intrare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *