luni , 18 octombrie 2021 10:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Dacia LOGAN pare într-un CLASAMENT al celor mai urâte MAȘINI

Italienii au inclus Dacia Logan între cele mai urâte mașini din ultimii 20 de ani. Comentariile care au însoțit fotografiile au fost făcute pe un ton amuzant și n-au cruțat mărci de renume, inclusiv italiene.

Sub titlul „Cele mai urâte 10 mașini din ultimii 20 de ani: de la Logan la Multipla, de la Materia la Pt Cruiser”, pe site-ul corriere.it, care aparține publicației Corriere della Sera, a apărut o ierarhie a automobilelor socotite cele mai urâte din ultimele două decenii.

Dacia Logan apare în acest top inedit, în care subiectivismul joacă un rol important. În cazul Logan, estetica a vizat partea din spate.

„În primii ani ai relansării mărcii de către casa franceză, estetica a fost, fără îndoială, sacrificată pe altarul listei de preţuri. Maşina era ieftină, dar aspectul său, mai ales în spate, cu siguranţă nu încuraja cumpărarea”, scrie publicația.

Fiat, Lancia, Opel, Nissan, Toyota şi Chrysler sunt alţi constructori luaţi peste picior în descrierile făcute diverselor modele. Automobilele n-au primit punctaje, astfel că locurile ocupate (Dacia este pe 4) sunt aleatorii.

Recomandări

Accident rutier cu victime pe strada Sărărie (VIDEO)

Accidentul a avut loc pe strada Sărărie din cauza unei sperieturi provocată de un taximetrist.  …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *