duminică , 29 martie 2020 5:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

Comitetul Local pentru Situații de Urgență – convocat la Iași. Tema de discuție – noul coronavirus

Având în vedere anunțurile oficiale de la nivelul Uniunii Europene cu privire la confirmarea prezenței coronavisului pe continentul european (cazul Italiei fiind cel mai relevant), primarul Mihai Chirica a convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență de la nivelul Municipiului Iași.

Întâlnirea s-a desfășurat la sediul Primăriei Municipiului Iași în Sala „Vasile Pogor”, începând cu ora 11.00.

Pe lângă conducerile societăților și direcțiilor din subordinea municipalității (inclusiv reprezentanții Spitalului de Recuperare și cei ai Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon”), la Comitet au fost invitați să participe și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Iași, Direcției de Sănătate Publică Iași, Ordinului Asistenților Medicali din Iași. De asemenea, își vor exprima un punct de vedere reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase Iași, respectiv ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași.

La întâlnire au fost invitați să participe și reprezentanții asocierii de firme responsabilă în municipiul Iași de operațiunile de dezinsecție, deratizare și larvicizare.

Specialiștii convocați la întâlnire vor identifica, de comun acord, și spațiile cu destinație specială necesare intervenției și acordării serviciilor de carantină, dotate corespunzător, așa cum s-a stabilit împreună cu conducerea Instituței Prefectului Județului Iași.

Recomandări

„Probabil luni sau marți vom trece la scenariul 4”, declară profesorul Rafila

Profesorul Alexandru Rafila a declarat sâmbătă la Digi24 că cel mai probabil la începutul săptămânii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *