luni , 8 martie 2021 1:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Prezentare de modă fără public, de teama coronavirusului

Armani a anunţat că a decis să îşi susţină prezentarea de duminică în faţa unei săli goale, ca o precauţie faţă de apariţia cazurilor de infectare cu noul coronavirus în Italia, scrie Mediafax. Este pentru prima dată în cei 45 de ani de existenţă ai casei de modă când este luată o asemenea decizie.

Designerul Giorgio Armani a decis să îşi prezinte cea mai recentă colecţie unei săli goale într-o transmisiune live pe internet, scrie hotnews.ro.

Potrivit Bloomberg, asociaţia de profil din Milano, Camera Nazionale della Moda Italiana, a anunţat că nu sunt indicii care să impună schimbarea programului pentru Săptămâna modei, dar va respecta deciziile luate de casele de modă.

Cei de la Dolce&Gabbana, care nu sunt membri ai asociaţiei, au anunţat că prezentarea lor va fi susţinută conform programului.

În acelaşi timp, marca DROMe a anunţat prin directorul său de creaţie, Mariana Rosati, că nu consideră că sunt motive de panică: „Îmi pare rău pentru ce se petrece. Ştiu că nu se prevede o rezolvare şi că trebuie, evident, să avem grijă. Dar, de fapt, cred că s-a creat panică fără prea multe motive”.

Rosati a recunoscut faptul că impresia sa este că vor veni mai puţini oameni la prezentări cu toate că au fost rezervate toate locurile în public.

Prezentarea mărcii sale, programată duminică dimineaţă a fost susţinută în faţa unei săli pline.

Recomandări

Crește numărul elevilor confirmați pozitiv cu coronavirus. Medic: Infectarea nu are legătură cu școala, ci cu vacanța

Crește numărul elevilor care au fost confirmați ca având coronavirus. Este vorba despre copii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *